Samsun, 360 derece çekimlerle sanal ortama

Samsun, 360 derece çekimlerle sanal ortama taşınacak


SAMSUN (A.A) - Samsunun daha önceden belirlenen 69 noktasının son teknolojilerle ve 360 derece çekimlerle sanal ortama taşınacağı bildirildi.
     Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, İl Genel Meclisi Eylül ayı 4. birleşiminde Afyonkarahisarda yaşanan patlamada 25 askerin şehit olması sonucu derin üzüntü yaşadıklarını belirtti.
     Şehitlere rahmet dileyen Karakurt, Son zamanlarda şehit olayları üst üste geliyor. Ülke olarak sabır ve metanetle dua etmemiz gerekiyor dedi.
     Karakurtun konuşmasının ardından komisyon raporları meclis üyelerine okundu.
     Samsunun tarihi, turistik ve kültürel alanlarının tanıtımı amacıyla yapılacak olan Samsun Sanal Tur Projesi hakkında araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporu meclis üyelerinin kabulünden geçti.
     Samsunun turizm değerlerinin tanıtılması ve ekonomik değere dönüştürülmesi amacıyla oluşturulan Samsun Sanal Tur Projesinin 2012 yılında Samsun İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan Turizm Master Planına paralel olarak hazırlandığı, proje kapsamında Samsunun daha önceden belirlenen 69 noktasının son teknolojilerle ve 360 derece çekimlerle sanal ortama taşınarak kentin sanal ortamda tanıtılmasının sağlanacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun, 360 derece çekimlerle sanal ortama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER