Samsundaki gasp girişimi ve hakaret iddiası

Samsundaki gasp girişimi ve hakaret iddiası -Atakum ilçesinde yengesinin ineğini gasp etmek isteyen ve kendisine müdahale eden annesi ile yengesini darp ederek hakarette bulunduğu öne sürülen sanık, 7 yıl 2 ay hapse mahkum oldu


SAMSUN (A.A) - Samsunun Atakum ilçesinde yengesinin ineğini gasp etmek isteyen ve kendisine müdahale eden annesi ile yengesini darp ederek hakarette bulunduğu öne sürülen sanık, 7 yıl 2 ay hapse mahkum oldu.
     Yaklaşık 3 ay önce Taflan Yalı Mahallesinde yengesi Nermin Şahine ait ahırdan bir inek almak isteyen ve kendisine müdahale eden annesi Halime ve yengesi Nermin Şahine sopayla vurup hakarette bulunduğu iddia edilen Bekir Şahinin yargılanmasına başlandı.
     Duruşmaya sanık ve avukatı ile mağdurlar katıldı.
     Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık, Olay günü alkollü bir şekilde annemle konuşmak için kardeşimin evinin bahçesine gittim. Burada annemle konuşurken konuşma tartışmaya döndü. Ailevi meselelerden dolayı tartışıyorduk. Bu sırada Tufanın eşi Nemin, yanımıza geldi. O da olaya karıştı. Alkollü olduğum için annem veya Nermine vurduğumu hatırlamıyorum. Fakat vuracağımı tahmin etmiyorum. Ayrıca söz konusu ineği de almaya çalıştığımı da kabul etmiyorum. Beraatımı istiyorum diye kendini savundu.
     Olayı mağdurları Hamile Şahin ise, sanıktan şikayetçi olduğunu yaptıklarını affetmeyeceğini söyledi. Diğer mağdur Nermin Şahin de sanıktan şikayet olduğunu ifade etti.
     Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti sanığa, Nermin Şahine yağmaya teşebbüs suçundan 6 yıl, mağdurlar Halime ve Nermin Şahine yönelik hakaret suçlarından 14 ay hapis cezası verdi.
     Heyet, sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, hükmolunan ceza miktarını göz önüne alarak tutuklanmasına karar verdi.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsundaki gasp girişimi ve hakaret iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER