Samsunda turizm yerleri işaretlenecek

Samsunda turizm yerleri işaretlenecek -Kültür Turizm İl Müdürü Ünal: İl genelindeki tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin bilinmesi ve tanıtılması için turizm yerlerinin yerlerini gösteren işaret tabelaları koyacağız


SAMSUN (A.A) - Kültür ve Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, il genelindeki tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin bilinmesi ve tanıtılması için turizm yerlerini gösteren işaret tabelası uygulaması başlattıklarını belirtti.
     Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada Samsunun turizm değerlerinin bilinmesi ve tanıtılması için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
     İl genelinde mevcut ören yeri, müze ve doğal güzelliklerin yerlerini gösteren yön tabelaları ve bilgilendirici totem takılacak yerlerin belirlenmesi için yer tespit çalışmalarına başladıklarını belirten Ünal, İlimizin turizm yörelerini tanıtma, bilgilendirme ve yönlendirme için yön tabelaları ve tanıtıcı totem çalışması başlattık. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlere turizm değerlerimizi tanıtabilmek, değerlerini daha iyi aktarabilmek maksadıyla tanıtım, yönlendirme ve bilgilendirme levhası uygulanmasını başlattık dedi.
     Tanıtım çalışması kapsamında bir komisyon oluşturduklarını da anlatan Ünal, komisyonun yer belirleme çalışmalarına başladığını ve en kısa süre içinde belirlenen yerlere tabela ve totemlerin yerleştirileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Samsunda turizm yerleri işaretlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER