Samsunda şiddetli yağış su baskınlarına neden

Samsunda şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu -Atakum ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle su baskınları yaşanırken, bazı vatandaşlar da evlerinde ve yollarda mahsur kaldı -Tramvay hattının çalışmadığı ilçede, Samsun-Sinop karayolun


SAMSUN (A.A) - Samsunun Atakum ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşanırken, bazı vatandaşlar da evlerinde ve yollarda mahsur kaldı.
     İlçede etkili olan yağış sonrası mahsur kalan vatandaşlar, iş makineleriyle bulundukları yerlerden kurtarıldı. Körfez Mahallesinde 1. kattaki evlerinde mahsur kalan 6 kişi ise belediye ekipleri tarafından kepçe yardımıyla evlerinden çıkarıldı.
     Yağmur sularının getirdiği çamur nedeniyle tramvay hattının çalışmadığı ilçede ulaşımda güçlükler yaşanıyor, Samsun-Sinop karayolunda da trafikte aksamalar yaşanıyor.
     Samsun Valiliğinden yapılan meteorolojik uyarıda, sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağışın, gece saatlerine kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği belirtilerek, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması istendi.
    
     Muhabir: İlyas Gün-Mustafa Çavuş / Dilek Sezen
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Samsunda şiddetli yağış su baskınlarına neden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER