Şampiyon sporculardan Gençlik Hizmetleri ve Spor

Şampiyon sporculardan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadiyi ziyaret -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hadi: -"Dünya Şampiyonasına gidecek sporculara her türlü desteği sağlayacağız"


ADANA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Badminton Türkiye Şampiyonasında birinci olan ve Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazanan sporculara her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hadi, Antalya Kuşadasında gerçekleştirilen Badminton Türkiye Şampiyonasında takım olarak Türkiye birincisi olan sporcuları makamında kabul etti.
     Hadi, ziyarette şunları kaydetti:
     "Antalya Kuşadasında yapılan Badminton Veteranlar Türkiye Şampiyonasında güçlü rakiplerine rağmen takım olarak Türkiye birincisi olan sporcuları kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Dünya Şampiyonası öncesi 9-15 eylül 2013 tarihinde Ankarada yapılacak olan müsabakalarda da aynı başarıyı göstererek Adanaya madalyalarla döneceğinize inanıyorum. Dünya Şampiyonasına gidecek sporculara her türlü desteği sağlayacağız."
     Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Ökten de en az 10 sporcu ile Dünya Şampiyonasına gideceklerine inandığını vurguladı.
    
     Muhabir: Ayşe Humeyra Atılgan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Şampiyon sporculardan Gençlik Hizmetleri ve Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER