Saltukova Belde Belediye Başkanı Düzlü:

Saltukova Belde Belediye Başkanı Düzlü: -Çalışma başlattığımız 256 yeni konutun yapımı için TOKİ tarafından onay verildi


ZONGULDAK (A.A) - Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü, Çalışma başlattığımız 256 yeni konutun yapımı için TOKİ tarafından onay verildi dedi.
     Düzlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede ikinci etabı yapılacak 256 dairelik toplu konutun yapım çalışmalarına başlandığını söyledi.
     Geçen yıl Başbakanklık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) tamamlanan toplam 120 dairenin sahiplerine teslim edildiğini hatırlatan Düzlü, şöyle konuştu:
     TOKİ ve belediyemizin işbirliğiyle birinci etap toplu konutlarının ticaret merkezi ve çevre düzenlemesi işi tamamlandı. Bu kapsamda, ticaret merkezi, altyapı, yol ve çevre düzenlemesi gibi hizmetler tamamlanarak 120 daire hak sahiplerine teslim edildi. Yoğun talep üzerine çalışma başlattığımız 256 yeni konutun yapımı için TOKİ tarafından onay verildi. Bunun neticesinde taleplerin tümü toplandı ve resmi başvurular tamamlandı. Aynı zamanda bu konutların hepsi satıldı. Yeni yapılacak konutlar 4 katlı 16 bloktan oluşuyor
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Saltukova Belde Belediye Başkanı Düzlü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER