Sakaryaspor Kulübü Başkanı Doğrucan:

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Doğrucan: Sakaryasporu seviyor ve sahip çıkmak istiyorsanız biletinizi alıp maça gelmelisiniz


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan, Sakaryasporu seven herkesi Pazar günü statta görmek istediğini bildirdi.
     Doğrucan, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryaspor için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
     Bu kapsamda, taraftarların isteği üzere bilet fiyatlarında da değişiklik yaptıklarına işaret eden Doğrucan, şunları kaydetti:
     Sakaryasporu sevmek demek, Sakaryaspor hakkında ileri geri konuşmak değildir. Eğer Sakaryasporu seviyor ve sahip çıkmak istiyorsanız biletinizi alıp maça gelmelisiniz. Taraftarların sağ duyusu basının olayları ele alışı bir bütünlüğü kapsıyor. Bu anlamda hep birlikte Sakaryasporumuz için el ele verip bu zor günlerde kenetlenmeliyiz, takım ve taraftar vahim olaydan sonra sağ duyuyu ön plana çıkararak bir birliktelik sağladı. Pazar günü futbol adına güzel bir gün olacak.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryaspor Kulübü Başkanı Doğrucan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER