Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı

Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı -Kaynarcaspor Yönetim Kurulu üyeleri, AA Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, saldırıyı kınadı


SAKARYA (A.A) - Kaynarcaspor Yönetim Kurulu üyeleri, AA Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, AA ve TRT muhabirlerinin taraftarlarınca darbedilmesini kınadı.
     Ziyarette konuşan takım antrenörü Sezgin Tutar, maç için yeterli önlemin alınmadığını öne sürdü.
     Olayın böyle olacağı önceden belliydi diyen Tutar, Gazetecilerden özür diliyoruz. Olayı gerçekleştiren kişileri kınıyoruz ifadesini kullandı.
     Tutar, ligdeki ilk maçta da kendilerine karşı bir saldırı yapıldığını anımsatarak, şunları söyledi:
     Bundan bir hafta önce olayın daha da büyümemesi için futbolcuları alıp kampa götürdük, olayla ilgili kaymakamlık, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgililerle görüştük fakat yeterli önlem alınmadı. Rakip takım taraftarları da sosyal medya üzerinden olayın büyümesi için tahrikte bulundu ama her ne olursa olsun, görevi başındaki gazetecilere yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz.
     AA Sakarya Bölge Müdürü Çelik ise gazetecilere yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu anlattı.
     Futbolun kardeşlik ruhunu bilmeyen ve benimsemeyen kişilerin saldırısı sonucu iki meslektaşımız yaralanmıştır diyen Çelik, saldırıya uğrayan gazetecilerin yalnızca görevini yapmaya çalıştığını söyledi.
     Çelik, şöyle konuştu:
     Görevleri sadece sporun güzelliklerini gazete ve televizyonlara yansıtmak olan gazetecilere yapılan saldırı kabul edilemez. Bu olayların bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir. Arkadaşlarımıza yapılan saldırının faillerinin bir an önce bulunarak adalet önüne çıkarılmasını temmenni ediyorum.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER