Şair Mortaş, öykü yarışmasında birinci oldu

Şair Mortaş, öykü yarışmasında birinci oldu -Kahramanmaraşlı şair Yasin Mortaş, Sağlık Bakanlığının düzenlediği Sevgi En İyi İlaçtır temalı yarışmada Paslı Bisiklet adlı öyküsüyle başarı elde etti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraşşair Yasin Mortaş, Sağlık Bakanlığının düzenlediği Sevgi En İyi İlaçtır temalı yarışmada Paslı Bisiklet adlı öyküsüyle birinciliği elde etti.
     Sağlık Bakanlığının düzenlediği öykü yarışmasına katılan şair Yasin Mortaş Paslı Bisiklet adlı öyküsüyle önemli bir başarı elde etti.
     Mortaş, ödülünü Ankara Devlet Tiyatroları Leyla Gencer Sahnesinde düzenlen törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun elinden aldı.
     Mortaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ödülü Kahramanmaraşlılar adına aldığını ifade etti. Şehrin edebiyat alanındaki farklılığını her zaman ortaya koyduğunu belirten Mortaş, Bu anlamda çok mutlu olduğunu belirtmek isterim. İnşallah yeni eserlerle şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım diye konuştu.
     İl Sağlık Müdürlüğü basın bürosunda çalışan Mortaşın katıldığı birçok şiir ve fotoğraf yarışmalarında ödülleri bulunuyor.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şair Mortaş, öykü yarışmasında birinci oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER