Sahte menajerlerin futbolcuları dolandırdığı iddiası

Sahte menajerlerin futbolcuları dolandırdığı iddiası -Kastamonuspor Kulübü Başkanı Özbek: Gerekli işlemleri yapıp, savcılığa suç duyurusunda bulunacağız


KASTAMONU (A.A) - Antalya Tekirova Belediyespor takımının iki oyuncusunun Kastamonuspora transfer edeceğiz vaadiyle dolandırıldığı iddia edildi.
     Kastamonuspor Kulübü Başkanı Levent Özbek, İsmail Dikmenli Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Antalyadan bir futbolcunun babasının kendilerini arayarak, sezon hazırlık kampının nerede olduğunu sorduğunu belirtti.
     Söz konusu kişinin oğlunun Tekirova Belediyesporda oynadığını ifade eden Özbek, Açılan bu telefon sayesinde, daha önce Kastamonusporda 2 yıl futbol oynayan S.K. ile A.U ve Ö.Pnin menajerlik yaptıklarını belirterek, Tekirova Belediyesporda futbol oynayan Umut Akpınar ve İlhami Aksanı, Kastamonuspora transfer edeceğiz diyerek dolandırdığı ortaya çıktı. En acı hadise bu işin başında, bu işleri onaylayan kısımlarında para alan, alış verişlerini yapan arkadaşımızın Kastamonusporda forma giymiş olmasıydı. Bununla alakalı gerekli işlemleri yapıp, savcılığa suç duyurusunda bulunacağız dedi.
     Türkiyede transfer adı altında binlerce futbolcunun dolandırıldığını iddia eden Özbek, şöyle devam etti:
     Türkiyedeki futbolcu kardeşlerimiz gerçek menajerlerle çalışsın. Eğer menajerle çalışmak istemiyorlarsa bir kulübe giderken, ilk olarak kulüp yöneticileriyle irtibata geçsinler. Bu tür tuzaklara düşmesinler. Hem kendilerini mağdur ediyorlar hem de bizleri mağdur ediyorlar.
     Özbek, sahte sözleşme imzalayan futbolculardan, 2şer bin lira alındığını öğrendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer / Sinan Özmüş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sahte menajerlerin futbolcuları dolandırdığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER