Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Bütçemizin büyük bir bölümünü vatandaşa yönelik yatırım ve hizmete ayırdık


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin 2013 yılı bütçesinin büyük bölümünün vatandaşa yönelik yatırım ve hizmetlere ayrıldığını belirtti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin ekim ayı olağan meclis toplantısının üçüncü oturumu Tahmazoğlu başkanlığında meclis salonunda yapıldı.
     Tahmazoğlu, buradaki açıklamasında, 2012 yılında ek bütçeyle birlikte 400 milyon TL bütçe yapan ve ilçe bazında Türkiyenin en büyük bütçesini yapan belediye olduklarını bildirdi. Tahmazoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Hizmet noktaları olan belediyemizi fen, park bahçeler ve emlak istimlak müdürlüklerimize ayırdık. 2010 yılında 170 milyon TL bütçe yaptık. Ek bütçeyle birlikte 176 milyon TL olan bütçemizi gerçekleştirdik. 2011 yılında 216 milyon TL olarak belirlediğimiz bütçemize 50 milyon TL ek bütçe yaparak 266 milyon TL olarak gerçekleştirdik. 2012 yılında 345 milyon TL olarak belirlediğimiz bütçemize 55 milyon TL ek bütçe yaparak 400 milyon TLye çıkardık.
     Tahmazoğlu, yılın ilk 9 ayında belediye bütçesinin yüzde 75lik oranını gerçekleştirdiklerini, Tahmazoğlu, 2013 yılı için 450 milyon 250 bin TL olarak belirlenen bütçenin 295 milyon TLlik kısmını yatırım bütçesi olarak ayırdıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER