Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal marketi

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal marketi ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için kurulan sosyal marketi ziyaret etti.
     Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal markette şu ana kadar bin 150 aileye şefkat kart verdiklerini ve her ay 150 puan limit yüklediklerini belirtti.
     Yükledikleri puanlarla ailelerin marketten ihtiyaçlarına göre istedikleri ürünleri alabildiğini ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Bu puan sayesinde geliyorlar marketimize istedikleri ürünleri ihtiyaçlarına göre seçip alıyorlar. Bayram öncesinde yoğun bir ilgi var. Vatandaşlarımız gerek bayramlık alışverişlerini gerekse evlerinin temizlik ürünlerini, gıda maddelerini ayrıca çocukları ve kendileri için bayramlık kıyafetleri buradan herhangi bir bedel ödemeden alma şansına sahip oluyorlar. Her ay düzenli olarak kartlarına yüklediğimiz 150 puanın para karşılığı nereden baksanız piyasadan alışveriş yapmak isteseler 500-600 lira civarında.
     Vatandaşın bu uygulamada memnun kaldığını aktaran Tahmazoğlu, üye sayısının ve ürün çeşidinin gittikçe artığını vurguladı.
     Sosyal market alışverişinin yanı sıra yapılan tespitler sonunda ihtiyaç sahibi ailelere, şu ana kadar 110 adet buzdolabı, 88 adet çamaşır makinası, 78 adet fırın verdiklerini dile getiren Tahlmazoğlu, Gazianteplilerin ve tüm halkın Kurban Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal marketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER