Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, imam hatip

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, imam hatip ortaokulunu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4 ay gibi bir sürede tamamlanarak eğitim öğretime sunulan Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu ziyarette sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle ilgilendi, onlarla sohbet etti.
     Okula Şahinbeyin her mahallesinden olduğu gibi Şehitkamilden Merveşehir ve Gazikent gibi en uzak noktalardan bile öğrenci geldiğini ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Şu an okulumuzda 800e yakın öğrencimiz eğitim görüyor. Okulumuzun ufak tefek eksiklikleri var. Şu anda okul kıyafetleri yapılıyor, kitapları bu hafta içinde geliyor. Bunlarda tamamlandıktan sonra okulumuz Gaziantepin en güzel okulu olsun istiyoruz. Hem fiziki bakımdan hem de eğitim başarısı bakımından okulumuzun en iyi okul olması bizim de arzumuz. Çocuklarımıza, gençlerimize de sorduk, onlar da derslerine çok iyi çalışacaklarını söylediler. Ben şimdiden hepsine derslerinde başarılar diliyorum.
     Öğrenciler ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, imam hatip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER