Sağlıklı yaşam ve çevre için pedal

Sağlıklı yaşam ve çevre için pedal çeviriyor -Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesi ve Yeşilayın desteğiyle 23 ili kapsayan tura başlayan bisikletçi Başkaptan, Çanakkaleye geldi


ÇANAKKALE (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde, Yeşilayın desteğiyle 23 ili kapsayan "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre İçin Türkiye Turu"na çıkan bisikletçi Cemal Azmi Başkaptan, Çanakkaleye ulaştı.
     Tekirdağ, Kırklareli ve Edirnenin ardından Çanakkaleye gelen Başkaptanı, Valilik binası önünde, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nüammer Uslu ile Yeşilay Çanakkale Temsilcisi Sabri Karakaya karşıladı.
     Daha sonra Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağı makamında ziyaret eden Başkaptan, proje kapsamında Türkiyeyi gezdiğini söyledi.
     Gittiği illerde, sporun önemini ve madde bağımlılığına karşı alınması gereken önlemleri anlattığını ifade eden Başkaptan, "Çanakkale güzel bir şehir. İnsanlarının sıcakkanlı yaklaşımı beni memnun etti" dedi.
     Başkaptan, 5 Mayısta Tekirdağda başlayan turunun, 3 Temmuzda Mardinde sona ereceği bilgisini verdi.
     Dağ ise kendisinin de amatör bisikletçi olduğunu dile getirip spora ve sporcuya önem verdiklerini anlatarak, Başkaptana, Çanakkale Valiliğinin kültür yayınlarını hediye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Sağlıklı yaşam ve çevre için pedal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER