Sağlık

Sağlık-Sen üyeleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi


BURSA (A.A) - Sağılık-Sen Yenişehir Temsilciliği, tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.
     Sağlık-Sen Yenişehir Temsilcisi Mehmet Söğüt, Han Düğün Salonunda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının sorunlarını, kendi sorunları gibi görüp ona göre çalıştıklarını söyledi.
     Sık sık üyelerimizi ziyaret edip, sorunları hakkında bilgi alıyoruz diyen Söğüt, Görüş alışverişinde bulunuyoruz. Türkiyede bir ilk olarak hastanemizdeki duyuru panosunu elektronik hale getirdik. Bu tür çalışmalarımız aralıksız olarak sürecek dedi.
     Sağlık-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül de Türkiyede çok ciddi hadiselerin yaşandığını ifade etti. 31 yılın heba edildiği terör belasının artık bir bölgede değil tüm Türkiyeyi tehdit eder hale geldiğini belirten Yünkül, bu sorunun çözülmesi için yetkilerden gerekli iradeyi yerine getirmelerini beklediklerini kaydetti.
     Kardeşlik bağımızı güçlendirip bu terör belasından kurtulmalıyız diyen Yünkül, sağlık çalışanlarından, sık sık psikolojik baskı ve şiddet gördüklerine dair şikayet aldıklarını bildirdi.
     Daha sonra Sağlık-Sene katkılarından dolayı iş adamları Serkan Boyalı ve Ata Bilgiç ile Yenişehirden başka yerlere tayin olan personele plaket verildi.
     Yapılması düşünülen eğlence programının yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildiği yemeğe, Yenişehir Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatma Yıldız Engin, Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Halil Karahan ve sağlık çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Harun Sak/Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER