Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: -Yüzer hastane incelemesinde bulunmak üzere nisan ayında Amerikaya gideceğim -Dünyada bir ilki gerçekleştirip, projesini hazırlayarak Türkiyeye yüzer hastaneleri kazandıracağız (F


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yüzer hastane incelemesinde bulunmak üzere nisan ayında Amerikaya gideceğini belirterek, Dünyada bir ilki gerçekleştirip, projesini hazırlayarak Türkiyeye yüzer hastaneleri kazandıracağız dedi.
     Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, AK Parti Edirne İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, iktidarın diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da çığır açtığını söyledi.
     Türkiyenin sağlık alanında bir yeniliğe daha kavuşacağını ifade eden Müezzinoğlu, yüzer hastane incelemesinde bulunmak üzere nisan ayında Amerikaya gideceğini belirtti.
     ABDdeki yüzer hastanelerin savaş gemilerinden dönüştürüldüğünü anlatan Müezzinoğlu, Dünyada bir ilki gerçekleştirip, projesini hazırlayarak Türkiyeye yüzer hastaneleri kazandıracağız diye konuştu.
     Türkiyenin deprem kuşağında olduğunu hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, yüzer hastanelerin olası bir depremde, bölgeye en yakın sahilden hizmet verebileceğini anlattı.
     Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, AK Parti iktidarıyla Türk insanının sağlık alanında hak ettiği hizmeti almaya başladığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Şimdi helikopter ambulanslarımız var mı- Var. Yollar kapalı da olsa helikopter ambulans hastanın ayağına gitmiyor mu- Gidiyor. Helikopter jetlerimiz, uçaklarımız da var. Bırakın yurt içini yurt dışından bile hastaları ülkemize getirip, hastanelerimizde tedavi ediyoruz. CHPli, MHPli arkadaşlarınıza sorun, 10 yıl önce AK Parti iktidarının her alandaki hizmetlerini rüyalarında görselerdi, inanabilirler miydi- Bir de Biz iktidardan çekiliyoruz, iktidarı Kılıçdaroğluna bırakacağız, acaba bu uçaklar 3 ay sonra uçmaya devam edebilir mi- Torba torba ilacımı eczaneden alıp, yaşamımı devam ettirebilir miyim- Gecenin yarısında doktorumu karşımda görebilir miyim- diye sorun. Kılıçdaroğlunun bunları başarıp başaramayacağının cevabını onlardan isteyin.
    
     Muhabir: Salih Baran - Hakan Şahin
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER