Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Tekirdağda

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Tekirdağda -Müezzinoğlu, depolama sistemleri üretimi yapacak fabrikanın açılışını gerçekleştirdi -Bakan Müezzinoğlu: -"Türkiye, her geçen gün ekonomi ve diğer alanlarda çok daha güzele ve iyiye gidiyor"


TEKİRDAĞ (A.A) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiyenin her geçen gün ekonomi ve diğer alanlarda çok daha güzele ve iyiye gittiğini belirterek, "Bu bölgede yapılan yatırımlar da çok önemli ve ekonomi adına güzel gelişmeler. Gelecek süreç, Trakya için çok güzel ve farklı olacak" dedi.
     Müezzinoğlu, Tekirdağdaki ziyaretleri kapsamında, Çorlu ilçesine bağlı Velimeşe beldesinde kurulu Avrupa Serbest Bölgesinde depolama sistemleri üretimi yapacak fabrikanın açılış törenine katıldı.
     Törende konuşan Müezzinoğlu, Türkiyenin ekonomik anlamda geliştiğini ve çok iyi bir konuma geldiğini belirterek, Türkiyenin girişimcisine güvenen bir anlayış sergilediğini söyledi.
     İktidara geldiklerinde, Türkiye ekonomisinin dinamiklerinin bu derece iyi noktalara gelebileceğini kimsenin tahmin edemediğini aktaran Müezzinoğlu, "Türkiye, her geçen gün ekonomi ve diğer alanlarda çok daha güzele ve iyiye gidiyor. Bu bölgede yapılan yatırımlar da çok önemli ve ekonomi adına güzel gelişmeler. Gelecek süreç, Trakya için çok güzel ve farklı olacak. Bizler, barışı, adaleti, sevgiyi, hoşgörüyü ve bütün dinlerin mensuplarının olduğu, farklı, farklı renklerin olduğu bir coğrafyayı huzur ve barış içinde yönetmiş bir milletin, böyle bir medeniyetin mensuplarıyız" diye konuştu.
     Müezzinoğlu, burada yapılacak çelik silo üretiminin ihracata önemli katkı sağlayacağını belirterek, şunları kaydetti:
     "Avrupa Serbest Bölgede, BBCA Storex Çorluya gelerek, bu bölgede güzel bir girişimcilik ruhunun örneğini gösteriyor. Ülkemiz ve milletimiz için inanıyorum ki farklı dinamikleri burada da kazandıracaklar. Çelik silo üretiminde, ülkemizin gerek ihtiyaçlarını karşılamada, gerekse ihracat dinamiklerine katkı sağlamada önemli bir başlangıca bugün hep birlikte hayırlı olsun diyeceğiz. BBCAnın bugün bu açılışının bölgemize, ülkemize ve kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum."
     Katılımcılarla fabrikanın açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu, fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.
     Ardından Çorludaki bir restoranın açılışına katılan Müezzinoğluna, restoran sahibi tarafından, Kanuni Sultan Süleymanın kılıcından esinlenerek yapılan bir kılıç armağan edildi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul/Salih Baran
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Tekirdağda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER