Sağlık Bakanı Akdağ:

Sağlık Bakanı Akdağ: Biz artık ne yaptığını bilen ve hedefini ortaya koymuş olan insanların bir arada bulunduğu bir partiyiz. Hedefimize kilitleneceğiz. Çocuklarımız daha iyi eğitim alsın daha ahlaklı olsunlar, başkalarını ön


ERZURUM (A.A) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Biz artık ne yaptığını bilen ve hedefini ortaya koymuş olan insanların bir arada bulunduğu bir partiyiz. Hedefimize kilitleneceğiz. Çocuklarımız daha iyi eğitim alsın daha ahlaklı olsunlar, başkalarını önemsesinler, bencil olmasınlar, büyük küçüğü bilsin, küçük büyüğü bilsin. Bunun için inşallah hizmetlerimize devem edeceğiz dedi.
     Bakanı Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanlığının Erzurum Kültür Merkezinde düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
     Akdağ, burada yaptığı konuşmada, 10 yıl önce AK Parti çatısı altında hizmete başladığını belirterek, parti teşkilatının farklı bir kavram olduğunu söyledi.
     Parti teşkilatında çalışmanın bir gönül işi olduğuna değinen Akdağ, Bizler insan için siyaset yapıyoruz. Partimizi bunun için kurduk. Genel başkanımız, Başbakanımız ve kurucu üyelerimiz partiyi bunun için kurdular. Biliyoruz ki, insana hizmet etmek bir fani olarak yapabileceğimiz en iyi işlerden bir tanesidir. Biliyoruz ki, insanların en hayırlı olanları insanlara hizmet edendir dedi.
     Yapılan işte niyet meselesine önem verdiğini ifade eden Akdağ, şöyle devam etti:
     Her sabah kalktığımızda, işimize gücümüze giderken, parti teşkilatına hizmete gelirken niyetimizi kontrol etmemiz herhalde önemli. Ben Allah rızası için insanlara hizmet etmek için evimden çıkıyorum. Çoluk çocuğumun helal nafakasını kazanmak için çıkıyorum. Böyle bu niyeti düzelterek yola çıkıp da akşama kadar geçirirsek bu nokta güzel. Sonuçta bir şekilde ömür geçiyor. Biz mümkün olduğu kadar kardeşlik duygusunu geliştirmeye çalışan bir partiyiz. Bunu bugüne kadar başarıyla yürüttük. Birbirimizin arkasından kuyusunu kazma gibi bir alışkınlığımız yok. İnşallah bu alışkanlıklar bizim partimizin çatısı altına girmeyecek. 10 yıl önce hepimiz bu niyetle yola çıktığımızda ya da daha sonra katılan arkadaşlarımız bu kervana katıldığında biz insana hizmet için yola çıktık.
    
     -AK Parti gelene kadar Türkiyenin çok ağır kaybı oldu-
    
     Bakan Akdağ, bir hafta önce Japonya ve Güney Koreyi ziyaret ettiğini anımsatarak, O ülkeler bizden biraz daha önce refah ülkesi olmak, kalkınmak anlamında yola çıkmışlar. Türkiye çok yıllar kaybetti. AK Partiye gelene kadar çok ağır bir kaybı oldu Türkiyenin. Şimdi bu mesafeyi almaya çalışıyoruz dedi.
     Bakan Akdağ, şöyle devam etti:
     Bunun için hem çok çalışmak lazım hem de Allah korusun hiç fitneye düşmeden birlik beraberlik içinde yola devam etmek lazım. Hani muhalefet şöyle diyor, muhalefet şöyle yapıyor yaparlar. Herkes kendi alışkanlıklarıyla devam ediyor. Kendi kültürüyle, dünya görüşüyle devam ediyorlar. Bunlar bizi çok da bağlamaz. Biz artık ne yaptığını bilen ve hedefini ortaya koymuş olan insanların bir arada bulunduğu bir partiyiz. Hedefimize kilitleneceğiz. Çocuklarımız daha iyi eğitim alsın daha ahlaklı olsunlar, başkalarını önemsesinler, bencil olmasınlar, büyük küçüğü bilsen, küçük büyüğü bilsin. Bunun için inşallah hizmetlerimize devem edeceğiz.
     AK Parti olarak bütün insanlara ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Akdağ, Eğer bu şehirde bir yoksul insan bayramda bir köşede boynunu bükse ve bundan da bizim haberimiz yoksa kanaatimce hepimiz bundan mesulüz diye konuştu.
     İnsanların dertlerine derman olacaklarını, onların boynu büküklüğünü ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Akdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Bunu yapabiliriz, buna gücümüz var. Yeter ki iyi organize olalım, boş işlerle uğraşmayalım. Gündelik dedikoduların peşine düşmeyelim. Buna biraz mesai ayıralım. Allaha şükür Allah bize iktidar nimeti verdi. İktidar nimeti demek hizmet etme fırsatı demektir. Bizden önceki dönemlerde iktidarı başka türlü nimet bilenler olabilir ama bizler, AK Partililer olarak iktidarı hizmet için bir nimet biliyoruz. Bu fırsatı herhalde ganimet bilmek lazım. Biz bu şehirde hakikaten siyasetin dilini kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde kullanmayı başardık. Bunu devam ettirmeliyiz. Yüzde 70 oy aldığımız bir şehirdeyiz, herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Gerginlikten siyaset üreteceğini düşünenler olabilir bu da bizi bağlamaz.
     Bayramlaşma programında, AK Parti milletvekilleri Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Cengiz Yavulioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve partililer hazır bulundu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı Akdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER