Saadet Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı

Saadet Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi -Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Türkiyenin Filistindeki masum insanlara mutlaka yardım elini uzatması gerekiyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiyenin Filistindeki masum insanlara yardım elini uzatması gerektiğini söyledi.
     Kamalak, partisinin Düzce Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen merkez ilçe başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmada, yaşanabilir Türkiyeyi inşa etmek için bir araya geldiklerini anlattı.
     İslam topraklarını birleştirmek için mücadele ettiklerini vurgulayan Kamalak, Elhamdülillah Milli Görüş hala var. İnşallah hedeflerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Türkiye, Batıya kul köle olan bir ülke değil diye konuştu.
     Bir davanın haklılığının ilahi iradeye uygunluğuyla ölçülebileceğini savunan Kamalak, masum bir insanı kurtaranın tüm insanlığı kurtarmış gibi sevap kazanacağını kaydetti.
     Kamalak, hakkı hakim kılmak için geceyi gündüze katmaya mecbur olduklarını ifade ederek, Türkiyenin Filistindeki masum insanlara mutlaka yardım elini uzatması gerekiyor dedi.
     Seçime tek listeyle giren İlhan Alemdar, yeniden başkanlığa getirildi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Saadet Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER