Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi:

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi: -"Yeryüzünün her köşesinde Müslümanlara yönelik baskı ve şiddet olayları devam etmektedir"


TEKİRDAĞ (A.A) - Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, yeryüzünün her köşesinde Müslümanlara yönelik baskı ve şiddet olaylarının devam ettiğini bildirdi.
     Vakitçi, Çorlu Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklamasında, dünyanın birçok coğrafyasında Müslümanlara zulüm yapıldığını söyledi.
     Myammar hükümetinin, Arakanlı Müslümanlara yönelik tüyler ürpertici katliamlar yaptığını ifade eden Vakitçi, "Bu katliamlar tüm dünyanın gözü önünde sürmektedir. Arakanda, Müslümanlara ait cami, iş yeri, okul ve evler içine insanlar varken kundaklanmakta ve yakılmaktadır. En son, Yangın şehrinde Müslümanlara ait bir okul yakılarak 13 çocuk şehit edilmiştir. Bir yandan, ırkçı emperyalizm küresel sömürü imparatorluğunu perçinlemek için Fastan Endonezyaya tüm İslam ülkelerini tam denetim altına almaya çalışmakta, öte yandan da, yeryüzünün her köşesinde Müslümanlara yönelik baskı ve şiddet olayları devam etmektedir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER