Saadet Partisinden şehitler için gıyabi cenaze

Saadet Partisinden şehitler için gıyabi cenaze namazı


KAYSERİ (A.A) - Saadet Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları tarafından pazar günü ikindi namazının ardından şehitler için Hunat Camiinde hatim duası ve gıyabi cenaze namazı programı organize edildiği bildirildi.
     Saadet Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Öztürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında terörle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğine inandıklarını söyledi.
     Terörün son günlerde yeniden hortlamasının büyük bir utanç olduğunu ve teröre karşı yürütülen mücadelenin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Öztürk, konuşmasına şöyle son verdi:
     Bu yanlış politikalar, 2009da Obamanın Türkiye ziyaretinden birkaç ay sonra apar topar girişilen açılım fiyaskosundan çift dil ve federasyon tartışmalarına kadar birçok kırmızı çizginin aşılmasına sebebiyet vermiştir. Bu gerçekliği görmeden, terörle mücadelede yöntem değiştiriyoruz diyerek terör örgütünün elini güçlendirmek ve geldiğimiz noktada bölgedeki devlet hakimiyetinin gün be gün elden kaçırmak affedilir hususlar değildir.
     Milli ve manevi değerlerimize bağlı olan Saadet Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları olarak şehitlerimizin ardından bizlere düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek üzere 26.08.2012 pazar günü ikindi namazına müteakip Hunat Camiinde şehitlerimize hatim duası akabinde gıyabi cenaze namazı kılınacaktır.
     Maneviyat şehri olan Kayserimizin güzide halkını yapacağımız bu değerli çalışmada yanımızda görmek bizleri mutlu, şehitlerimizi pir nur edecektir. Cenabı Allahtan şehitlerimize rahmet,acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz.
<< Önceki Haber Saadet Partisinden şehitler için gıyabi cenaze Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER