Rusyanın Ankara Büyükelçisi ocak ayında Afyonkarahisara

Rusyanın Ankara Büyükelçisi ocak ayında Afyonkarahisara gelecek -TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ocak ayı içerisinde Rusyanın Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovskiyyi, Rus Ticaret Ateşesi ile birlikte


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ocak ayı içerisinde Rusyanın Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovskiyyi, Rus Ticaret Ateşesi ile birlikte Afyonkarahisarda ağırlayacaklarını bildirdi.
     Beşer, yaptığı yazılı açıklamada, Çin ve Amerika Birleşik Devletlerinin büyükelçilerinden sonra Afyonkarahisarda, Rusyanın Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovskiyyi de ağırlamak için davet ettiklerini ve büyükelçinin daveti kabul ettiğini ifade etti.
     Beşer, ocak ayı içerisinde Büyükelçi Ivanovskiynin, Rus Ticaret Ateşesi ile birlikte Afyonkarahisara geleceğini bildirdi.
     Beşer, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin Türkiyeyi ziyaret etmesinin ardından büyükelçinin Afyonkarahisara gelmesinin, devletler düzeyinde yapılan anlaşmaların yansıması bakımından önemli olacağını belirtti.
    
     -Mermer Müzesi fikri destek buldu-
    
     Çin ziyaretinden sonra gündeme getirdiği Mermer Müzesi ve Dış Ticaret Ofisi fikrinin destek bulduğunu ifade eden Beşer, İscehisar ilçesinde, Afyonkarahisarda çıkarılan tüm mermer çeşitlerinin yer aldığı bir Mermer Müzesi kurulması için çalışmalara başlandığını, yetkililerin bu konuda harekete geçtiğini kaydetti.
     Dış Ticaret Ofisi konusunda da Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çobanın olumlu yaklaştığını aktaran Beşer, Sayın Belediye Başkanımız, Dış Ticaret Ofisinin ilimiz için önemli katkılar sağlayacağını bildirdi. Böyle bir ofisin Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) yeni binasında belediye ve ATSO ile TOSYÖV işbirliğinde kurulabileceğini vurguladı ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Rusyanın Ankara Büyükelçisi ocak ayında Afyonkarahisara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER