Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunda mezuniyet

Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni


İZMİR (A.A) - İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunun 10. döneminde mezun olan 462 polis, yemin töreninin ardından mesleğe adımlarını attı.
     İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunda 10. dönem öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.
     Vali Vekili Ardahan Totuk, törende yaptığı konuşmada, mesleğe ilk adımlarını atan polislerin heyecanını paylaştığını belirterek, görevlerini sevgi ve saygı çerçevesinde, ödün vermeden yapmaları tavsiyesinde bulundu.
     Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Muzaffer Adem ise toplumla yakın ilişki içinde olan iyi eğitim almış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesinin bölünmez bütünlüğünü koruyan, görev ve sorumluluklarının bilincinde, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri taşıyan, insan haklarına saygılı polisler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
     10. dönem mezunu 52si kadın 462 öğrencinin yemin töreninin ardından, dönem birincisi Yusuf Öztürk, yaş kütüğüne plaket çaktı, dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.
     Tören, öğrencilerin hazırladıkları yakın döğüş teknikleri ve halk oyunları gösterisinin ardından tören geçişiyle son buldu.
     Törene İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İzmir Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Osman Ermumcu, Polis Akademisi Güvenlik Birimleri Enstitüsünden Prof.Dr. Remzi Fındıklı, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve öğrencilerin aileleri katıldı.
    
     Muhabir : Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunda mezuniyet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER