RİDA, 20 bin kitap bastırdı

RİDA, 20 bin kitap bastırdı


KONYA (A.A) - Rida Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği (RİDA), kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Hz. Muhammedin hayatının anlatıldığı, 20 bin adet kitap bastırdı.
     RİDA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Peygamberler ve Hz. Muhammedin Hayatı isimli kitabın, Konyada okuyan 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi.
     Çocukların geleceğin teminatı olduğunu kaydeden Şahin, çocuklara verilebilecek en iyi hizmetin eğitim olduğunu bildirdi.
     Şahin, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında çıkacak eserin önemli bir yapıt olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Kitabımızı, Zafer Karakuş öncülüğünde uzman bir kadro hazırladı. Hazırlanan kitap toplam 80 sayfadan oluşuyor. Kitapta Peygamberlerin hayatlarından örneklere yer veriliyor ve Hz. Muhammedin hayatı anlatıyor. Kitapta ayrıca bulmaca, ilgi tarama testi, haydi bahçeye, bil bakalım ve okuma parçası gibi çocukları hem eğlendirecek hem de eğlendirirken düşündürecek bölümler yer alıyor. Toplam 20 bin adet basılan kitap, ilköğretim 5-6-7 ve 8inci sınıf öğrencilerine hitap ediyor.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber RİDA, 20 bin kitap bastırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER