Reyhanlıdaki patlamalar

Reyhanlıdaki patlamalar -Olayda yaşamını yitirenlerin cenazesi defnedilirken ilçede büyük üzüntü yaşanıyor -Peşinden ağladığı için iş yerine götürdüğü 2 yaşındaki yeğeniyle yaşamını yitiren Nadire Kuvvetin ailesini yakınları te


HATAY (A.A) - Reyhanlı ilçesindeki patlamalarda yaşamını yitirenlerin cenazesi toprağa verilirken olayda yaşamını yitirenlerin hikayesi de yürek burkuyor.
     Alınan bilgiye göre, eşi Karamanın Ermenek ilçesinde uzman çavuş olan Kübra Erboz (22), 2 yaşındaki çocuğu Fatma Nur Erboz ile memleketi Reyhanlıya geldi.
     Teyze Nadire Kuvvet (42), olay günü namaz kılmak için geldiği annesinin evinde, arkasından ağlayan yeğeni Fatma Nur Erbozu da alarak belediye binası yakınındaki iş yerine götürdü.
     Kuvvet, patlama sırasında yeğeniyle hayatını kaybetti. Kuvvetin anne evinde üzüntü yaşanırken, ailesi ve yakınları tarafından teselli edilmeye çalışan küçük kızın annesi Kübra Erboz, yaşananlara tepki gösterdi.
     Bu arada, ikinci patlamanın olduğu yerde esnaflık yapan Fehmi Karacanın da (64) olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
     Karacanın cenazesi, evinin önüne getirilen cenaze aracıyla götürüldüğü Reyhanlı Asri Mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Lale Köklü - Veli Gürgah
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki patlamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER