Regaip Kandili

Regaip Kandili -AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek ve Belediye Başkanı Polat, kutlama mesajı yayımladı


BAYBURT (A.A) - Bayburt AK Parti Milletvekili Bünyamin Özbek ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Özbek, mesajında, Regaip Kandilinin, Yüce Allahın kullarına sınırsız merhamet ettiği gecelerden biri olduğunu belirtti.
     Mübarek günler ve gecelerin, insanların iyi yönde değerlendirmesi bakımından çok önemli olduğunu ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     "Her seferinde yaşadığımız günlerin bir değerlendirmesini yaparak hatalarımızı, eksiklerimizi gidermemiz için bu geceyi, kendini yenileme fırsatı olarak görmeliyiz. Zamanı geri getirmemiz mümkün değildir. Ancak zaman içerisinde yaptığımız hataları telafi etmemiz, eksiklerimizi gidermemiz, kırdığımız insanların gönüllerini kazanmamız mümkündür. Bunun için en güzel zamanlar bu değerli gecelerimizdir. Bu kutsal geceler, insanlar arasında birlik beraberlik duygusunun pekiştirilmesi, dargınların, küskünlerin barışması, yaşlılarımızın, anne ve babalarımızın hatırlanması açısından önemle değerlendirilmesi gereken zamanlardır. Bu mübarek gece vesilesi ile Türk-İslam aleminin Regaip Kandilini kutlar, bu gecenin tüm dünyamıza iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni ederim."
    
     -Belediye Başkanı Polat-
    
     Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise kandillerin insanların kalplerini birbirlerine yakınlaştıran, hoşgörünün, kardeşliğin, paylaşmanın, dayanışmanın, duygu birliğinin üst seviyeye ulaştığı ve huzur bulunan müstesna geceler olduğunu belirtti.
     Üç ayların, hakkın rızasını kazanmak için fırsatlarla dolu bir zaman dilimi olduğunu vurgulayan Polat, manevi iklimi ile ruhları kuşatan, gönülleri aydınlatan üç aylara erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER