Randevu almayan araç muayenesi yaptıramayacak

Randevu almayan araç muayenesi yaptıramayacak -Konya Merkez Araç Muayene İstasyonu, 1 Kasımdan itibaren sadece randevu ile hizmet verecek


KONYA (A.A) - Konya Merkez Araç Muayene İstasyonu, 1 Kasımdan itibaren sadece randevu ile hizmet verecek.
     TÜVTURK Araç Muayene İstasyonlarının sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 1 Kasımdan itibaren Konya Merkez istasyonu da dahil oluyor.
     Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılması mümkün oluyor ve bu şekilde araç kullanıcıları istasyonda daha az bekliyor.
     Randevusuz araç kabulünün yapılmadığı bu sistemin, uygulandığı diğer tüm illerde müşteri memnuniyeti sağladığı için son günlerde yaşanan yoğunluklara yönelik bir önlem olarak Konya Merkez İstasyonunda da hayata geçirileceği belirtildi.
     Konya sınırları içinde faaliyet gösteren Ilgın, Karapınar, Çumra, Seydişehir, Beyşehir, Akşehir ve Ereğli Araç Muayene İstasyonlarında da hem randevulu hem de randevusuz hizmet verilmeye devam edilecek.
     Randevular Çağrı Merkezi veya İnternetten alınabiliyorb. Randevu sisteminde, araç kullanıcıları 0 850 222 88 88 numaralı TÜVTURK Çağrı Merkezinden randevu alarak araçlarını muayeneye götürülebildikleri gibi, TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları internet sitesi aracılığıyla da gerekli bilgileri sisteme kaydederek randevu alabiliyor.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Randevu almayan araç muayenesi yaptıramayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER