Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Bayramlar mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, bayramların mutluluğun, hüznün, yalnızlığın paylaşıldığı, birlik ve beraberliği artıran, kardeşliğin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve kutsal günler olduğunu bildirdi.
     Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, yokluğa sabretmenin, yokluğa şükretmenin hikmetinin anlaşılmaya çalışılan Ramazan günlerinin ardından, yüreklere kurulan, gönül köprüleri ile uzağı yakın eden Ramazan Bayramına kavuşulduğunu belirtti.
     Bayramların uzağı yakın ettiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     Bayramlar mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir. Ramazan Bayramı rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerindendir. Özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzur evindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, şefkat ellerimizi birbirimize uzattığımız, kardeşliğimizin artarak daim olduğu, huzur, sağlık, barış dolu günler diliyor, Gümüşhaneli hemşehrilerimin, tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER