Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Trabzon Valisi Kızılcık: Herkesin huzur içinde ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, herkesin huzur içinde ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.
     Vali Kızılcık, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, herkesin Ramazan Bayramını kutladı.
     Herkesin huzur içinde ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Vali Kızılcık, şöyle devam etti:
     Bu duygularla bütün vatandaşlarımın bayramını kutluyorum. Yaşama ve insana ilişkin güzelliklerin canlanmasına, içtenlikle paylaşılmasına imkan veren evrensel değerlerle yerel değerlerin buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun idrak edildiği bir bayramı huzur ve güven içinde karşılamanın sevincini yaşıyoruz.
     Vali Kızılcık, karşıdakinin yerine kendini koymayı, onu anlamayı ve böylelikle toplumsal barışı güçlendirmenin bir hayat felsefesi olarak benimsenmesi gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Çevremizdeki yoksullara, hastalara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere, şehit ailelerine ve gazilerimize, ilgiye muhtaç herkese bayram sevincini yaşatacak eylemlerde bulunmalıyız. Güneydoğu Asyada bulunan Myanmarın Arakan bölgesinde yaşayan Müslüman halkın yaşadıkları sıkıntılarında bir an önce son bulmasını, halkımızın oradaki vatandaşlara ellerinden geldiği kadar destek olmasını temenni ederim. Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak yaşayacağımız Ramazan Bayramının sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesi temennisiyle, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kamu görevlileri, esnafı ve eşrafıyla tüm Trabzon halkının, yurt içi ve yurt dışında bulunan siz saygıdeğer hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER