Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Erdemirspor Başantrenörü Çıvgın: "Böyle maçları kaybetmek üzücü ama ben takımın verdiği reaksiyondan memnunum" -TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sunter: "Bugün play-offu garantiledik"


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde TED Ankara Kolejlilere 84-82 yenilen Erdemirsporda başantrenör Özhan Çıvgın, "Böyle maçları kaybetmek üzücü ama ben takımın verdiği reaksiyondan memnunum" dedi.
     Çıvgın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, TED Ankara Kolejliler maçına iyi hazırlandıklarını ve sahada düşündükleri her şeyi yapmaya çalıştıklarını söyledi.
     Son iki atışta isabet sağlayamadıklarını ifade eden Çıvgın, Böyle maçları kaybetmek üzücü ama ben takımın verdiği reaksiyondan memnunum. TED, potansiyeli olan bir takım. Ligin sekizinci sırası için mücadelemiz devam ediyor. Önümüzdeki maça pazartesi gününden itibaren hazırlanmaya başlayacağız" diye konuştu.
     Erdemirspor oyuncusu Nusret Yıldırım, play-off iddialarının devam ettiğini ve maçta skor yapmakta zorlandıklarını belirtti.
    
     -TED Ankara Kolejliler cephesi
    
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter ise iki takım için çok önemli bir maçın oynandığını belirterek, şunları kaydetti:
     Oyuncularıma gevşememelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün play-offu garantiledik. Hiçbir zaman maçı bırakmadık. Geri düştüğümüz anlarda mücadele verdik. Erdemir çok iyi mücadele etti, onları da kutluyorum. Şans bize güldü. Bundan sonra yedinciliğimiz garanti gibi oldu. Play-offta da en iyi dereceyi yapmak istiyoruz."
     Oyuncu Caner Erdeniz de Erdemirsporu tebrik ettiğini ve lig altıncılığı için mücadele edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER