Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Akdağ: -Play-offtan önce ligde kalmayı garantileyecek galibiyetlere ihtiyacımız var -TOFAŞ Başantrenörü Çakı: Rakibimiz potansiyeli ile


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde TOFAŞa 78-69 yenilen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Cem Akdağ, Play-offtan önce ligde kalmayı garantileyecek galibiyetlere ihtiyacımız var dedi.
     Akdağ, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncuları Richard Elmer Dorseyin mücadelede forma giymemesinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi.
     Hafta boyunca hazırlıklara katılan Dorseyin maçta oynayacağını düşündüklerini ifade eden Akdğ, Ancak kendini iyi hissetmediği için son anda oynamaktan vazgeçti. Hazırlıklarımızı onunla yaptığımız için zor durumda kaldık. İstatistikler de Dorseyin yokluğunu ortaya koyuyor dedi.
     Basketbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren Akdağ, şöyle konuştu:
     Ancak iyi oyunculardan kurulu rakibimiz karşısında yapacak bir şey kalmadı. Umarım Dorsey kısa zamanda iyileşir ve aramıza katılır. Çünkü bundan sonra önemli maçlarımız var. Play-offtan önce ligde kalmayı garantileyecek galibiyetlere ihtiyacımız var.
    
     -TOFAŞ cephesi-
    
     TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı da Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin hem teknik ekip hem de kadro açısından iyi bir takım olduğunu söyledi.
     Gaziantep temsilcisinin salon ve organizasyon olarak da üst düzey bir takım olduğunu ifade eden Çakı, şöyle devam etti:
     Son 3 haftalık galibiyet serileri vardı. Biz de sezona iyi başlamasak da geçen hafta galip geldiğimiz Fenerbahçe Ülker maçıyla moral kazandık. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mücadelesi play-off yolunda önemli bir maçtı. Rakibimiz potansiyeli ile play-off oynayabilecek bir takım. Bu nedenle deplasmanda kazanmamız iyi oldu.
     Çakı, oyuncularını, hem kazandıkları hem de takım olarak ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutladı.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER