Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Akdağ: Bütün gayemiz takımın ligde kalmasını sağlamak -Beşiktaş Başantrenörü Kunter: İstediklerimizi uzun zamandan beri gerçekleştiremiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde Beşiktaşı 76-66 yenen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Cem Akdağ, Bütün gayemiz takımın ligde kalmasını sağlamak dedi.
     Akdağ, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş karşısında değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Ligde ilk 6 takımın altında kalan 10 takımın hepsinin birbirini yenecek güçte olduğunu ifade eden Akdağ, maçların da hep son saniye basketleriyle neticelendiğine dikkati çekti.
     Beşiktaş karşısında oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Akdağ, Sahamızda yaptığımız TED Ankara Kolejliler maçında 6 oyuncu ile oynayabilmiştik. Bazı sıkıntılardan dolayı hazırlanamamış, ona rağmen iyi mücadele vermiş fakat küçük detaylardan dolayı kaybetmiştik. Ama bu sefer hem enerji hem motive olarak hazırdık. Bu da Beşiktaş karşısında galibiyeti getirdi diye konuştu.
     Bir gazetecinin play-off hedefiyle ilgili sorusuna Akdağ, Bütün gayemiz takımın ligde kalmasını sağlamak. Bunu başardıktan sonra hedefleri başka türlü değerlendirebiliriz yanıtını verdi.
    
     -Beşiktaş-
    
     Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter de çok kötü oynadıklarını, bu nedenle yapacak bir şeylerinin olmadığını söyledi.
     Uzun zamandır istediklerini gerçekleştiremediklerini ifade eden Kunter, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçında da aynı durumun yaşandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER