Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Aliağa Petkim Başantrenörü Bıyıktay: TOFAŞ gibi kaliteli bir takımı yendik -TOFAŞ Başantrenörü Çakı: Son periyodu kötü oynamak üzücü, kazansaydık değerli bir galibiyet olacaktı


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde TOFAŞı 81-67 yenen Aliağa Petkimde, başantrenör Burak Bıyıktay, TOFAŞ gibi kaliteli bir takımı yendik dedi.
     Bıyıktay, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, hafta için kötü oynadıkları Pınar Karşıyaka maçının morallerini bozduğunu söyledi.
     Takımdaki bazı oyuncuların kalitelerini bugün ortaya koyduğunu kaydeden Bıyıktay, TOFAŞ gibi kaliteli bir takımı yendik, mutluyuz. Şimdi artık gelecek hafta oynayacağımız Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarına başlayacağız diye konuştu.
     Aliağa Petkimli Ahmet Erdoğan ise toparlanma sürecinde TOFAŞı yendiklerini belirterek, Bu şekilde devam etmek istiyoruz dedi.
    
     -TOFAŞ-
    
     TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı ise ilk periyodunu iyi oynadıkları maçın 2. periyodunda üstünlüğü rakiplerine kaptırdıklarını söyledi.
     Son periyotta kötü oynadıklarını ifade eden Çakı, Son periyodu kötü oynamak üzücü, kazansaydık değerli bir galibiyet olacaktı. Neden başaramadığımızı irdeleyip Anadolu Efes maçına hazırlanacağız diye konuştu.
     TOFAŞtan Nichols da Aliağa Petkimin oldukça agresif bir oyun ortaya koyduğunu ve yüksek performans göstererek maçı kazandığını söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ali Rıza Karasu / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER