Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -"Emniyet Teşkilatımız köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaktadır


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Polis teşkilatının köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştığını bildirdi.
     Yıldırım, Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında, polisin özellikle son yıllarda başarılı performansıyla millet nazarındaki itibarını daha da güçlendirdiğini, herkes için gurur kaynağı olduğunu kaydetti.
     Türkiyede huzur ve asayişin sağlanması kadar, milli birlik ve beraberliğin devamı için vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatının, köklü kurumların başında geldiğini belirten Yıldırım, "Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiparane çalışmaları halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Demokratik toplumlarda devletin görevi vatandaşlarının huzur ve güvenliğini sağlamak, temel hak ve özgürlükleri korumak ve geliştirmektir" ifadesini kullandı.
     Yıldırım, Türkiyede demokrasinin devamının huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olduğunu, bu anlayışla hizmetlerini sürdüren Polis teşkilatının görev ve sorumluluklarını başarıyla yerine getirdiğini bildirdi.
     "Emniyet Teşkilatımız köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaktadır" diyen Yıldırım, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     "Bugün bu özverili çalışmalar sayesinde Türkiye huzurlu ve güvenli bir ülkedir. Uygulamalarında toplumun beklentilerini dikkate alan Emniyet Teşkilatımız, devlet vatandaş ilişkisinin güçlendirilmesinde de önemli rol üstlenmektedir. 10 Nisan 1845 yılında kurulan Polis teşkilatı, Türkiye Cumhuriyetine yönelen her türlü saldırıyı önlemek için canları pahasına görev yapmanın yanı sıra suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri üstlenmektedir. Tüm polislerimizin ve özellikle Burdurumuzun bir huzur şehri olmasında üstün gayret sarf eden emniyet mensuplarının 168. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER