Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Adanada, etkinlikler kapsamında "Polis Sergisi" açıldı


ADANA (A.A) - Adanada, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Polis Sergisi" açıldı.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seyhan Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışındaki konuşmasında, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
     Polis teşkilatının millete, canı pahasına günün her saati, her türlü iklim koşulunda kesintisiz hizmet verdiğini anlatan Coş, "Suç ve suçlularla mücadelede büyük başarı sağlayan, halktan aldığı güçle ona hizmeti ibadet bilen bir anlayışla görev yapan kahraman ve fedakar polis teşkilatımızın haftasını kutluyorum" dedi.
     Coş, bu tür haftaların, toplumda farkındalık oluşturulması ve halkla kurumların arasındaki "muhabbet köprüsünün" güçlendirilmesi için kutlandığını belirterek, şunları kaydetti:
     "Adana polis teşkilatımız suç ve suçlularla mücadelede her geçen gün yeni başarılara imza atmıştır. Tüm emniyet mensuplarını tebrik ediyorum. Hep beraber suç ve suçlularla mücadeleyi en iyi şekilde yürüteceğiz. Adana her alanda olduğu gibi güvenlikte de güvenilir kent olma özelliğinde de inşallah Türkiyede plakası gibi 1inci kent olacaktır. Bu hedefe adım adım yaklaşıyoruz."
     Konuşmaların ardından Türk Standartları Enstitüsü Çukurova Bölge Koordinatörü Uğur Özdeniz tarafından Vali Coşa Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bayrak takdim edildi.
     Törenin ardından Vali Coş, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve beraberindekiler açılışı gerçekleştirilen Polis Sergisini gezdi.
     Sergide, emniyet birimlerinin çalışmaları yer alıyor.
     Etkinlikler kapsamında köpekli gösteri de yapıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER