Polatlı Belediye Başkanı Çelik, Avukatlar Gününü

Polatlı Belediye Başkanı Çelik, Avukatlar Gününü kutladı


ANKARA (A.A) - Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, 5 Nisan Türkiye Avukatlar Günü nedeniyle Polatlıda hizmet veren avukatlarla kahvaltıda buluştu.
     Çelik, Engelsiz Hayat Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin hizmetlerini hızlı gerçekleştirebilmesi için icraatlara itiraz durumunda hukuk sürecinin de hızlı çalışması gerektiğini söyledi.
     Avukatların, halkın hukukunu korumada çok önemli işlevlerinin olduğunu, ülkenin kalkınmasının adil hukuk sistemi ile mesleğine sevdalı hakim, savcı ve avukatların hızlı, doğru, adil, karar vermesiyle gerçekleşeceğini anlatan Çelik, Mehmet Akif Mahallesinde yol açma çalışmamız itiraz sonucu 2 yıla mal oldu. Sonunda davayı kazandık, yolu hizmete açtık ama 2 yılımızı aldı dedi.
     Engelsiz Hayat Merkezi ve işlevleri hakkında konuk avukatlara bilgi veren Çelik, 2012 yılının sonunda hizmete açtığımız Engelsiz Hayat Merkezinin adını belediyemiz meclisinin kararıyla Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi olarak değiştiriyoruz. Adının bu merkezimize verilmesi hususunda Rahmetli Cemil Meriçin kızıyla ve diğer yakınlarıyla görüştüm diye konuştu.
     Çelik, Polatlı Adliyesinde görev yapan avukatlarla ilçenin sorunları ve yeni Adliye Sarayının işlevleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polatlı Belediye Başkanı Çelik, Avukatlar Gününü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER