Polatlıda tayini çıkan emniyet müdürlerine veda

Polatlıda tayini çıkan emniyet müdürlerine veda yemeği verildi


ANKARA (A.A) - Polatlı İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesi, Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokuluna tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürü Harun Tüzel ve Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığına atanan Ramazan Karaçam onuruna veda yemeği verdi.
     Polatlı İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelikin verdiği yemeğe, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclisi üyeleri, kamu kurumlarının müdür ve yöneticileri katıldı.
     İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik, yemek sonunda Harun Tüzel ve emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Karaçama Polatlıdaki hizmetleri nedeniyle plaket ve teşekkür belgesi verdi.
     Kaymakamı Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tüzel ve Müdür Yardımcısı Ramazan Karaçamın kendi istekleriyle başka yerlere tayin olduğunu ve Polatlıda başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
     Kaymakam Bilgin, yeni adliye sarayının bu sene hizmete gireceğini, adliyenin boşaltacağı yere de emniyet müdürlüğünün taşınacağını dile getirdi.
     Polatlı İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, şunları söyledi:
     Polatlımız hızla gelişiyor, yatırım alıyor. Doğal olarak da Polatlımızın nüfusu her sene bir önceki yıla göre ciddi anlamda artıyor. Tabii bizlerinde arzusu nitelikli göç alabilmek. Nüfus arttıkça her nüfusun emniyet ve asayiş işleri de artıyor. Şu anda Polatlı merkezinde 110 binin üzerinde vatandaşımız ikamet ediyor, bu vatandaşlarımızın canından malından ırzından emin olabilmesi için emniyet mensubu arkadaşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Nüfus oranına baktığımız zaman Polatlımız asayişi en düzgün olan yerleşim yerlerinden, şehirlerinden birisidir.
     Belediye Başkanı Yakup Çelik de tayini çıkan emniyet Müdürü Harun Tüzel ve yardımcısı Ramazan Karaçamdan şehir adına helallik istedi.
     Başkan Çelik, Polatlı büyük bir şehir önemli bir şehir. Bu şehrin insanlarına, aziz milletin insanlarına hizmet hepimizin ortak görevidir. Biz bütün kurumlarımızla amirlerimizle iftihar ediyoruz. Ve biz bu şehre ahenk içinde görevi vazife bildik. Şehrimizdeki görevi sona eren emniyet müdürü ve yardımcısına başarılar dileriz dedi.
     Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Karaçamın yerine ise Ankara Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Cemil Bezci atandı.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Polatlıda tayini çıkan emniyet müdürlerine veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER