Plaj Fest 2012 başlıyor

Plaj Fest 2012 başlıyor -Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Plaj Fest 2012de plaj futbolu, plaj voleybolu, sokak basketbolu ve sokak voleybolu maçları yapılacak


ANTALYA (A.A) - Spor Organizatörü Oğuz Değirmenci ve Muratpaşa Belediyesinin katkılarıyla Antalyada bu yıl ilki gerçekleştirilecek Plaj Fest 2012, yarın başlayacak.
     Organizatör Oğuz Değirmenci, Antalya Aquariumda düzenlediği basın toplantısında, yarın başlayacak Plaj Fest 2012de plaj voleybolu ve plaj futbolu maçlarının 2 Eylüle kadar Lara Plajı 6 Nolu Victoria Olympos Beachte, sokak basketbolu ve sokak voleybolu turnuvalarının ise 7-9 Eylül tarihlerinde Muratpaşa Kent Meydanında yapılacağını kaydetti.
     Organizasyona yaklaşık 100 takımın katılmasının beklendiğini söyleyen Değirmenci, festivalde spor etkinliklerinin yanı sıra gösteri maçları, DJ performansları, animasyon gösterileri ve plaj partileri de düzenleneceğini kaydetti.
     Antalyanın plaj sporlarında eksikliği olduğunu ifade eden Değirmenci, Amacımız, bir plaj kenti olan Antalyanın bu konudaki eksiğine yoğunlaşmak dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Plaj Fest 2012 başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER