Pınarbaşında referandum heyecanı

Pınarbaşında referandum heyecanı -Referandumla Çalkaya, Çamkışla ve Uzunçam köylerinin belediyeye bağlanması amaçlanıyor


KASTAMONU (A.A) - Pınarbaşında Çalkaya, Çamkışla ve Uzunçam köylerinin belediyeye bağlanması için yapılan referandumda 267 seçmenin oy kullanması bekleniyor.
     Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy ihtiyar heyetlerinin almış olduğu kararla köylerin mahalle olarak belediye bağlanmak istendiğini söyledi.
     Referandum sonucuna göre halkın belediyeye bağlanmayı tercih etmesi durumunda köylerin mahalle statüsüne kavuşacağını belirten Yılmaz, Köyler belediyemize katılırsa Pınarbaşında nüfus artışı sağlanacak. Herkes heyecanla bekliyor. İnşallah ilçemiz için hayırlı olacak. Köylerimize inşallah güzel hizmetler yapacağız dedi.
     Çalkaya Köyü Muhtarı Adnan Sipahi de köyün daha iyi hizmet alması amacıyla belediye başkanlığına müracaat ettiklerini ifade ederek, Bu işlemler doğrultusunda bugün köyümüzde belediyeye bağlanıp bağlanmama hususunda referandum yapıyoruz. Belediyeye bağlandığımız takdirde daha iyi hizmetler alacağımızı düşünüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hatice Karakaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Pınarbaşında referandum heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER