PFDKnın kararları

PFDKnın kararları -Bucaspor Kulübü Başkanı Bektur: Süreç sonunda hukukun dediği doğru çıkarsa, mağdurların durumunu kim açıklayacak-


İZMİR (A.A) - Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, futbolda şike ve teşvik primi soruşturması kapsamında açıklanan cezalara ilişkin olarak, Süreç sonunda hukukun dediği doğru çıkarsa, mağdurların durumunu kim açıklayacak- dedi.
     Bektur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFFnin futbolda şike ve teşvik primi soruşturmasını yanlış bulduğunu, dolayısıyla mahkeme ve savcının yaptığı çıkarımlara TFFnin katılmadığını söyledi.
     Halen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan kişilerin bulunduğunu hatırlatan Bektur, şöyle konuştu:
     O insanlar boşuna yatıyorsa yazık. Süreç sonunda hukukun dediği doğru çıkarsa, mağdurların durumunu kim açıklayacak- Örneğin futbol seyircisinin, Bucasporun mağduriyetini kim açıklayacak- Bu yönde bir şey olması durumunda TFFde yöneticilik yapanlar, ilerde konumlarını anlatma konusunda zorlanırlar gibi geliyor. PFDK kararlarıyla Bucaspor, mağdur değil denildi. Kimse mağdur değilmiş, bir kaç kişi birbirlerini mağdur etmiş, futbol da mağdur olmamış. Bunu böyle yorumluyorlarsa, aynı ülkede yaşamıyoruz ya da aynı pencereden bakmıyoruz.
     (ALK-RMZ-MTE)
<< Önceki Haber PFDKnın kararları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER