Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Okullar hayat oluyor projesi


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri ilçesinde Okullar hayat oluyor projesi kapsamında 100 fidan toprakla buluştu.
     Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde başlatılan Okullar hayat oluyor projesi kampanyasında Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.
     Orman İşletme Şefi Sabri Satış, kampanya çerçevesinde dikilen fidanların bakımlarının kendilerine ait olduğunu ifade ederek, Okul bahçelerinde yaptığımız çalışmalar ileride halkın yararlanabileceği bir duruma gelecektir. Öğrenci ve ekibimizle 100 fidanı toprakla buluşturduk dedi.
    
     -Üniversite öğrencilerine Liderlik ve motivasyon semineri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Pazaryeri Yurt Müdürlüğü tarafından öğrencilere Liderlik ve motivasyon konulu seminer verildi.
     Uzm. Şaban Yarar, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Spor Salonundaki seminerde, liderlik nedir-, liderde bulunması gereken özellikler, başarı, başarı için iletişimin önemi, girişimcilik ve motivasyon konularında seminer verdi.
     Liderlerin en büyük hedefinin insanların psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu anlatan Yarar, Kitleleri arkasında toplayanlar öncelikle karşısındakinin insan olduğunu bilmelidir. Onları dinlemeli ve onlara lider olarak güven vermelidir dedi.
     Yarar, Yurt Müdürü Ahmet Yücel ve personel ile öğrencilerin katıldığı seminer sonunda, soruları yanıtladı.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER