Pazaryerinde eğitim etkinliği

Pazaryerinde eğitim etkinliği


BİLECİK (A.A) - İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Araştırma Kulübünün Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından Pazaryeri İlkokulunda eğitim etkinliği düzenlendi.
     Etkinlik kapsamında öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi desteği sağlayan üniversiteli gençler, öğrencilerin merak duygularını açığa çıkaracak robot, fizik ve kimya deneyleri, yaratıcı drama, edebiyat, zeka oyunları gibi etkinlikleri öğrenciler eşliğinde gerçekleştirdi.
     Okul Müdürü İslam Özkul eğitime destek veren eğitim gönüllülerine teşekkür ederek, etkinliğin öğrenciler için çok değişik ve faydalı olduğunu söyledi.
     Hafta sonlarını Pazaryerindeki öğrencilerle geçiren üniversite öğrencilerinin örnek bir davranış sergilediğini dile getiren Özkul, Öğrencilerimiz hem üniversite hayatı hem de bilim ve teknik anlamda fikir sahibi oldular. Ayrıca üniversitedeki öğretim üyelerine de teşekkür ediyoruz. 41 kişilik grubun organizasyonu ile yapılan etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler 6 saatlik programa keyifle katıldılar. Umarım bilime yolculukta bugün bizim için yeni bir başlangıç olur dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinde eğitim etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER