Patnos Belediye Başkanı Yılmaz:

Patnos Belediye Başkanı Yılmaz: Belediyeyi devraldığımız günden bu yana halk belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz


AĞRI (A.A) - Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Belediyeyi devraldığımız günden bu yana halk belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Yılmaz, Patnos Belediyesi Konferans Salonunda, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmaları anlattı.
     İlçede yaklaşık 70 yıldır devam eden su sorununa çözüm bulmak için çalıştıklarını anlatan Yılmaz, 40 kilometre uzaklıkta bulunan Köseler suyu kaynağından şehir merkezine su hattı döşendi. Yaklaşık 12 trilyona mal olan proje tamamen belediyenin kaynağıyla yapılırken, bitme aşamasın gelen projenin denemeleri yapılmaktadır dedi.
     Yılmaz, park, yol, asfaltlama, altyapı sorunlarının çözüldüğünü belirterek, Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Belediyeyi devraldığımız günden bu yana halk belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Halkın görüş ve düşüncelerini alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler her zaman halkımızın hizmetindeyiz diye konuştu.
     Yılmaz, daha sonra toplantıya katılan muhtar ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Patnos Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER