Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisinin olağan

Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisinin olağan genel kurulu


ERZURUM (A.A) - Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisinin 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
     Erzurum Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi Salonunda yapılan genel kurula, Palandöken Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Bulutlar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Muzaffer Taşyürek ve kadın meclis üyeleri katıldı.
     Belediye Başkanı Bulutlar, burada yaptığı konuşmada, ailenin önemli olduğunu belirterek, hanımlara yönelik bir çarşı kuracaklarını ifade etti. Toplumun yarısını kadınların oluşturduğunu vurgulayan Bulutlar, şunları kaydetti:
     Kadınlar toplumları ayakta tutan temel dinamiklerdir. Aileler de kadınların sahip çıkmasıyla ayakta kalabilir, bu manada kadınlara çok büyük görevler düşüyor. Kent Konseyi Başkanı olarak bizler de kadınlardan gelecek olan sağlam, ayakları yere basan tüm projeleri destekleyeceğimizin sözünü veriyorum. Ayrıca kadınlara yönelik Yıldızkent semtinde ihalesi tamamlanmış, yer teslimi yapılmış ve kaynağı hazırlanmış kadınlara özel Hanımlar Çarşısı inşa ediyoruz.
     Kent Konseyi Genel Sekreteri Taşyürek de Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisinin, kentin her alanında faaliyet gösteren kadınları kucaklaması ve kentin gündemini belirlemesi gerektiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından, yapılan seçimde Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanlığına Serap Ağar seçildi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisinin olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER