Palandökende kar şöleni

Palandökende kar şöleni -Kar kalınlığı 90 santimetreye ulaşan Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen programda, yerli ve yabancı turistler yoğun kar yağışı altında eğlendi


ERZURUM (A.A) - Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen şölende, yerli ve yabancı turistler yoğun kar yağışını altında eğlendi.
     Yarıyıl tatili dolayısıyla Polat Otel pistinde düzenlenen programda, 10 kayak hocası ellerinde meşalelerle yaklaşık 1 kilometre kayarak, gösteri yaptı.
     Pisti dolduran farklı ülkelerden gelen turistler, alanı doldurarak yoğun kar yağışına aldırış etmeden müzik eşliğinde eğlenmeye çalıştı.
     Erzurum Polat Otel Genel Müdürü Emin Berk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir sezon geçirdiklerini belirterek, gelen turistlerin memnun ayrılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
     Yarıyıl tatili dolayısıyla otellerindeki doluluk oranlarının yüzde 100 olduğunu ifade eden Berk, Güzel bir sezon geçiyor. Yarıyıl tatili bereketli geldi. Otelimiz yüzde 100 dolu. Hatta bazı talepleri karşılayamıyoruz. Kar istediğimiz gibi yağıyor. Konuklarımızı memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Atmosfer çok güzel diye konuştu.
     Palandökende kayak sezonunun biraz geç başladığını anımsatan Berk, şunları kaydetti:
     Palandöken Türkiyenin kayak merkezi. Bu hiçbir şekilde yadırganamaz. Gelecek yıl pistlerimizi genişletip, suni karlama sistemini yapacağız. Amacımız kayağı sevdirmek, başarılı kayakçılar yetiştirmek. Ekibimize de çok güveniyoruz. Erzurumun avantajları çok iyi. Güzel bir havalimanı var, tarifeli uçuşlar var. Sanırım yurt dışına biraz daha açılmamız gerekiyor. Destinasyon farklılığı yaratmak gerekiyor.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandökende kar şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER