Osmaniye Valisi Cerrah, Düziçinde incelemelerde bulundu

Osmaniye Valisi Cerrah, Düziçinde incelemelerde bulundu


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Düziçi ilçesine bağlı Yeşildere köyünde inceleme yaptı.
     Yeşildere köyü Eğrelti İlköğretim Okulu önünde köylüler tarafından karşılanan Vali Cerrah için kurban kesildi.
     Köy Muhtarı Ali Renk ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Cerrah, köylülere Düziçinde yaşamalarını isteyerek, İlçede istediğiniz her şey var. Burası yayla. Yazdan yaza geleceğiniz yer burası. Düziçinde oturursanız daha rahat edersiniz. Yazın sıcağında da buraya gelirsiniz dedi.
     Düziçi-Yeşidere yoluna 4 milyon TL para harcandığını belirten Vali Cerrah, köyün mahalle bağlantı yollarının yapılmasını isteyen köy muhtarı Ali Renke Bu yolların maliyetini hesaplattım tam 11 milyon TLlik masraf çıkıyor. Bu devletin parası. Tüyü çıkmamış yetimin parası. Ana yolu yaparız ancak köyün içindeki bu yolun yapılması mümkün değil. Osmaniyenin 160 tane köyü daha var ifadelerini kullandı.
     Vali Cerrah, bir vatandaşın özürlü çocuğuna bilgisayar istemesi üzerine bu talebinini karşılayacaklarını söyledi.
     Cerrah, incelemelere katılan daire amirlerine, köyün ihtiyaçları ile ilgili gerekli çalışmaları ve incelemeleri yaparak, sorunların çözümü için yapılması gerekenleri kendisine bildirmeleri talimatını verdi.
     Vali Cerrahın ziyaretinde Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Osmaniye İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Özkan, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber, İlçe Tarım Müdürü Bekir Coşkun, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, İl Genel Meclis Üyeleri Fevzi Kamalı, Mustafa Demirel, Musa Mezdeki, İbrahim Çerçi, Ahmet Düldül hazır bulundu.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniye Valisi Cerrah, Düziçinde incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER