Osmaniyeden kısa kısa

Osmaniyeden kısa kısa


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, 19 Mayıs şenlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından köyler ve mahalleler arası futbol turnuvası düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Arif Özsarı, 7 Ocak Şehir Stadyumundaki açılış maçından önce yaptığı konuşmada, turnuvaya 19 takımın katıldığını söyledi.
     Turnuvanın centilmence geçmesini dileyen Özsarı, "Maçların dostluk, kardeşlik ve centilmence geçmesini bekliyoruz. Buradaki ortamın herkes tarafından örnek alınması ümit ediyoruz. Bu güzel organizasyonda muhtarlarımıza ve Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Takımlarımıza da başarılar diliyoruz" dedi.
     Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özner, turnuvanın geçmişte yapılan köyler ve mahalleler arası futbol turnuvalarını hatırlattığını ifade etti.
     Turnuvanın ilk günü, Adnan Menderes - Dr. İhsan Göksel Mahalle takımını 6-1, Cumhuriyet Mahallesi - Dervişiye köyü takımını 2-1 yendi.
    
     -Yıldız kızlar voleybol müsabakaları
    
     Osmaniyede, Kulüplerarası Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarında, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü takımı şampiyon oldu.
     Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, spor salonundaki kupa töreninde, müsabakalara 12 takımın 120 sporcuyla katıldığını kaydetti.
     Demir, müsabakaların Halk Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol sayesinde düzenlediklerini belirterek, "Maçlar sonunda Artı Spor Kulübü ikinci, Doğa Spor Kulübü de üçüncü oldu. Karşılaşmalar centilmence geçti. Bütün sporcularımızı kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
     Demir, şampiyon olan Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübünün Mersinin Tarsus ilçesinde yapılacak müsabakalarda Osmaniyeyi temsil edeceğini belirtti.
     İlk üçe giren takımlara kupa, sporculara madalya verildi.
    
     -Muhtarlardan, Vali Cerraha ziyaret
    
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener ve Yönetim Kurulu üyelerini, makamında kabul etti.
     Vali Cerrah, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarların vatandaşın devletle ilk temas noktası olduğunu ifade etti.
     Cerrah, "Muhtarlarımız mahalle ve köylerde gözümüz, kulağımızdır. Vatandaşlarımız sorunlarını ilk olarak muhtarlarımızla paylaşırlar, muhtarlarımız da vatandaşlarımızla aramızda köprü oluşturarak bu sorunları bizlere iletirler. Bu anlamda muhtarlarımız önemli bir görev üstlenmektedirler" dedi.
     Dernek Başkanı Ahmet Özener, muhtarların özveriyle çalıştıklarını da kaydederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman-Mustafa Demirbaş /Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER