Osmangazi Belediye Başkanı Dündar:

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: -"4 yıllık görev süremizde 176 projeyi hayata geçirdik"


BURSA (A.A) - Osmangazi Belediye Başkanı Musatfa Dündar, 4 yıllık görev sürelerinde 176 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
     Dündar, "Osmangazide hizmet 4 bir yanda" sloganıyla Pazarparkta düzenlediği basın toplantısında, Osmangaziyi insan ve hizmet odaklı anlayışla yönettiklerini belirtti.
     Kentsel dönüşümle ilgili planları tamamladıklarını vurgulayan Dündar, "Osmangazi 109 mahallesi ve 27 köyü ile Bursanın en büyük ilçesi. Kentsel dönüşüm planlarını hazırlarken ilçeyi 4 bölgeye ayırdık. Amacımız Türkiyenin en güzel kentsel dönüşümünü ilçemizde yapmak dedi.
     Dündar, göreve geldiklerinde önce ilçenin otopark sorununu çözmek için kolları sıvadıklarını belirterek, bu çerçevede 4 büyük otopark yaptıklarını ifade etti.
     Kapalı pazar alanları ile mahallelere değer katan hizmetler geliştirdiklerini anlatan Dündar, 4 yıllık görev süremizde 176 projeyi hayata geçirdik. Ayrıca borçlanmadan da hizmet götürülebileceğini gösterdik. Halkın parasını hizmetle yine halk için değerlendirdik. Mimarisiyle, tarihiyle örnek alınacak Osmangazi için titizlikle çalışıyoruz diye konuştu.
     Görev sürelerinde 145 tarihi eseri ayağa kaldırdıklarını, yine bu sürede 740 bin fidanı toprakla buluşturduklarını dile getiren Dündar, 171 bin metrekare park ve yeşil alan yaparak, gençlerle çocuklara da yatırım yapmayı ihmal etmediklerini sözlerine ekledi.
     Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile belediye bürokratları da katıldı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER