OSİAD Çanakkale Şehitlerini andı

OSİAD Çanakkale Şehitlerini andı


ANKARA (A.A) - OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı ve Şehitler Günü nedeniyle anma programı düzenledi.
     OSİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezindeki anma gecesine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, OSİAD Başkanı Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve davetliler katıldı.
     Fethi Yaşar, konuşmasında, 18 Mart olmasaydı 29 Ekim ve 19 Mayısın da olmayacağını belirterek, 18 Mart olmasaydı Atatürk olmazdı. Geldikleri gibi gidecekler diyemezdi. Bu memleketi tek vücut olarak kurtardık. Bu bayrağı indirmeyeceğiz dedi.
     OSİAD Başkanı Keskin, etkinlikle Çanakkale şehitlerini anmak, Türk toprağının ne büyük bedeller ödenerek korunduğunu göstermek istediklerini söyledi.
     Çanakkale Zaferinin kolay kazanılmadığını kaydeden Keskin, Tıpkı Mehmet Akif Ersoyun Çanakkale Destanına atıfta bulunarak Bu savaşta çehreler başka, lisanlar başka, deriler rengarenkti, ama vahşet denkti ve bir hilal uğruna çok güneşler batıyordu ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Erdal Çelikel
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber OSİAD Çanakkale Şehitlerini andı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER