Orduspor Sportif Yatırımlar AŞ kuruldu

Orduspor Sportif Yatırımlar AŞ kuruldu -Mor-beyazlı kulübün ekonomik anlamda güçlenmesini sağlamak amacıyla kurulan şirket, gelecek sezon faaliyete geçecek


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübünün ekonomik anlamda daha da güçlenmesini sağlamak amacıyla, Orduspor Sportif Yatırımlar AŞnin kurulduğu bildirildi.
     Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, güçlü bir Orduspor için gerçekleştirilen çalışmaların meyvesini vermeye başladığı belirtildi.
     Açıklamada, Orduspor Sportif Yatırımlar AŞnin 2013-2014 sezonunda faaliyete geçeceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
     "Ordusporun değişen ekonomik şartlara uyum sağlaması ve daha kurumsal bir yapıya kavuşması için kurulan Orduspor Sportif Yatırımlar AŞ, tamamı Orduspor Kulübü Derneğine ait olarak faaliyetini sürdürecektir. Şirket sayesinde her Ordulu ve Orduspor taraftarı hisse alarak hem takımına sahip çıkacak hem de takımının ortağı olacaktır. Bürokratik işlemlerinin tamamlanması ve Türkiye Futbol Federasyonuna yapılan başvurunun ardından önümüzdeki sezon itibarıyla faaliyete geçecek Orduspor AŞ, yakın zamanda Borsa İstanbulda işlem görmeye başlayarak halka açılacaktır. Orduspor böylece daha güçlü, daha kurumsal ve ekonomik anlamda bağımsız ve geleceğe güvenle bakan bir kulüp haline gelecektir."
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Sportif Yatırımlar AŞ kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER